Loma - jes! Kiva keskittyä vain koiriin. Pennelit kasvavat hurjaa vauhtia - samoi kuin Kirin vatsa. Unelmaa on hoidettu huolella ja kaikessa rauhassa ja se on tuottanut tulosta. Jo liikkeistä näkyy, että selkä joustaa paremmin eikä muori arastele hierottaessa enää kuin yhdestä kohtaa pikkuisen. Unelmalla on vielä totaalinen karvanlähtö vähän kesken, joten jätin ilmoittamatta sen Tuusniemen näyttelyyn. Alavatsasta ja lonkista irtoaa tupsuja ja häntä on ihan harva. En muista Unskin olleen noin huonossa turkissa sitten syksyn -05, kun pennut olivat vieneet turkin mennessään. 

Sen sijaan ilmoitin Tuusniemelle Pamin. Pami on nyt hyvässä karvassa, mutta ainahan se karvanlähtö alkaa siitä, kun näyttelyilmoitus lähtee postiin... Olisi kuitenkin kiva viedä Pami ja lapset samaan näyttelyyn, kun sattui oikein mieleinen tuomarikin.

Pamille on aloitettu peruskunnon kasvatus syystalven löysäilyn jälkeen. Muu harrastaminen (tottis) on jäänyt vähemmälle, mutta nyt kun tuli lauhemmat ilmat, niin ehkä ehditään paremmin paneutua siihenkin puoleen. Unskin kanssa sen sijaan on tehty tottista pihalla mummelin mielen virkistykseksi ja usein sillä aikaa, kun Pami on isin kanssa lenkillä.

Tänään on ihanan lauhaa ja sataa lunta. Joulukuusi saa kyytiä tänään ja koti vaihtuu taas arkiasuiseksi. Ilmeisesti flunssa tekee tuloaan, vaikka olen mättänyt vitamiineja koko talven.