Lauantaina oltiin raunioradan takana hakuilemassa Pamin kanssa. Sää oli leuto, vienoa tuulenvirettä, pakkasta asteen verran. Lunta tuli edellisenä yönä sopivasti. Tallattiin keskilinja monttuiselle hiekkakankaalle, oikeassa takalaidassa tuuheampaa metsää, muutoin harvahkoa. Muuta aluetta ei tallattu ollenkaan, eikä alueella ollut mitään jälkiä.
Laitettiin Pamille viisi maalimiestä: 1. oikea etukulma, kuopassa, 2. vasen etukulma, puulaatikossa, 3. oikealla n. 100 m montussa, 4. vasen takakulma puiden välissä, 5. oikea takakulma montussa.
Ilmaisut irtorullalla, palkka (broileripullat) luvan perästä ja viimeisellä maalimiehellä loppupalkkana wubba.
Pamilla oli parhaat päivät menossa, mutta into piukassa ja upeasti lähti tyttö täysillä puhtaalle alueelle. 3 ensimmäistä meni upeasti. Lähetin vasemmalle puolelle aika paljon ennen maalimiestä, koska en tiennyt tarkalleen, millä kohtaa maalimies oli. Pami kävi tarkastamassa tyhjän puulaatikon (ei sitä, missä toinen maalimies oli ollut, vaan muun laatikon) ja ympäristön. Kutsuin pois, kehuin ja laitoin uudelleen. Pami juoksi suoraan sivurajalle ja ilmeisesti hokasasi jäljen jota pitkin meni maalimiehelle. Viimeinenkin ukko löytyi hienosti nenää käyttämällä. Kyllä oli lystiä ja taitava pieni koira!

Treenien jälkeen lähdettiin yhteislenkille, mukana Minna ja Pulmu, Aija ja Rini, Hilkka ja Kiri, Aino ja karjis Malla sekä meiltä Pami, Unski ja Unnu. Unnu olisi halunnut vähän riekkasta muiden mukana, mutta varmuuden vuoksi pidin sen hihnassa. Olisi muuten ehkä vauvat saaneet aikamoista kyytiä. Sää oli mitä mainioin, maasto mukavaa ja kaikilla kivaa ja sopuisaa.

Iltasella kokoonnuttiin Aijan luo aussieporukan pikkujouluja viettämään nyyttäreiden parissa. Oli kiva istua yhdessä ja höpöttää - pääasiassa koirista, mutta kyllä Marin työkavereiden sielunelämäkin tuli tutuksi =). Kiitos kaikille kivasta päivästä!