Perjantaina ja sunnuntaina treenasin Ruun ja Unskin kanssa, maanantaina vain Unskin kanssa. Pe ja su oli ihan yksinkertaisia juttuja Susiahossa aussieporukalla. Sunnuntaina kaikkein kivonta oli se, että Muksu ja Riitta olivat myös mukana! Muksu ei uskaltautunut vielä A:lle, mutta liikuttavaa oli katsoa, kuinka ne leikkivät ja temmelsivät Kirin kanssa aivan kuin pikkupentuina! Kiri kun on nopea kuin elohopea, niin Muksu käytti siihen samaa taktiikkaa kuin vauvana: yritti istua päälle, että saisi siskon pysymään edes hetken aloillaan.

Maanantaina olikin sitten maneesilla kinkkiset treenit. Rakennettiin kolmosluokan kisarata, joka oli TOSI vaikea. Ulpukka ei viskele rimoja enää ihan miten sattuu, vaikka kuumuessaan saattaakin napata riman suuhun. Unskin etu on se, että vaikka se on nopea, se kuuntelee. Vasemmalta ohjaaminen on edelleen suuri ongelma, samoin esteiden yli "oikominen": Unski saattaa siis hypätä putken yli, siivekkeen yli tms. Rengasta se haki vähän paremmin kuin aikaiemmin.

Enpä tiedä tuosta agilitysta. Kivahan se on jotain harrastella kevättä odotellessa, mutta kyllä alkaa olla jo tosi kova ikävä haku- ja jälkimetsiin! Jos joku haluaisi agilityyn harrastuskoiran, niin antaisin Unskin ilomielin jonkun muun treenattavaksi.