Kyllä on ihmisillä helppo elämä, kun jaksavat valittaa keleistä! Yksi valittaa kun on liikaa lunta, toinen valittaa, kun ei ole lunta. Milloin on liian pimeää, liukasta, märkää, kylmää...

Meillä on aina sopivaa. Ja jos ei ole, niin sillehän ei voi mitään, joten turha purnata. Tällä viikolla on satanut, enimmäkseen vettä. Eipähän tule lämmityskuluja eikä tartte lumitöitäkään tehdä.NauruMaailmassa on todellakin suurempiakin katastrofeja.

Keskiviikkona käytiin pitkästä aikaa Unelman kanssa hierojalla. Pikku mummu pääsi lihaksiaan pehmittelemään Helin hellään käsittelyyn. Pami on ollut pitkään hyvässä kunnossa, joten pidetään nyt vähän taukoa hoidoista. Käsittelyn jälkeen mentiin - myös pitkästä aikaa - kylään Romeon luo! Tämä olikin Viian ensitapaaminen Romeon kanssa. Lempi leimahti oitis - ainakin Romeon puolelta. Poika on siinä iässä, että tytöt ovat kertakaikkiaan mahtava juttu, mutta Viia on vielä ihan liian lapsonen tajuamaan asiasta yhtään mitään. Silmä tarkkana piti seurata nuorison puuhia, ettei vain olisi sattunut vahinkoja. Unski sen sijaan oli kiinnostuneempi Romeon hienoista leluista.

1324216895_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihana Romeo Anna-Maijan kuvaamana. Romeo on kerrassaan hieno poika! Hyvärakenteinen, avoin, iloinen ja hyvin käyttäytyvä. Huomaa, että sitä rakastetaan ja sillä on luottamuksellinen suhde ihmisiin.

Eilen meillä kävi pieni vieras: Mila-tyttönen (n. 2 v.) Kirsin kanssa. Viiasta lapsi oli kauhean kiva ja se jaksoi leikkiä tyttösen kanssa pallolla ja muilla leluilla. Mummelit vain tuhahtivat ja siirtyivät tahoilleen nukkumaan. Tänään käytiin heti aamusta kunnon lenkillä Hipan ja Jatsin luona. Pyörittelivät onnellisina toisiaan ojissa ja juoksivat kilpaa, niin että ovat jaksaneet ottaa iisisti iltapäivän, kun mamman aika on mennyt hiljakseen joulusiivoilussa.