Perjantaina kävimme taas tokoryhmän treeneissä. Tällä kertaa harjoittelin molempien kanssa hiukan. Jotenkin ei ollut oikein fiilistä, vaikka olikin ihan kivaa taas porukalla.

Lauantaina oli fiilistä sitäkin enemmän, kun aussietreffeille Jaamankankaan muuntajalle kokoontui ennätykselliset 12 aussieta!

Mukana: Aija ja Rini (Hazelmoor Natty Napkin), Johanna ja Jesse (Shepmate's Super Charge), Hanna, Jatsi (Patchcoat Palmyra) ja Turre (Vauhtitassun Vinnari), Hansu, Viksu (Hullabaloo's Viksu Susi), Roni (Beanaruoktu Sunspot) ja Ansa (Shepmate's Aptness), Hilkka ja Kiri (Patchcoat Queenie), Laura, Saimi (Highbuzz's Alexis) ja x-rotuinen Sina, Satu, Sirkku ja Susu (Patchcoat Sweet Dream) sekä mie, Unski ja Pami.

No juu, paikallisista puuttuivat Mari ja Wallu ja Hansu oli saapunut matkoillaan jälleen kuvaamaan koiriamme. Aluksi jakaannuimme kahteen ryhmään. Satu, Sirkku, Susu, Johanna ja Jesse sekä mie Unskin ja Pamin kanssa lähdimme lenkkeilemään ja muut jäivät kuvattaviksi. Kävelimme ensin kelkkauria ja sitten erästä polkua - ja kuinka ollakaan, jouduimme melko kauaksi, eli Lukkorannantien risteykseen saakka! Sieltä sitten tallustelimme tietä pitkin takaisin. Hienosti Susu jaksoi juosta koko matkan ja päälle vielä poseerata ja leikkiä! Hansu räpsi kuvia minkä ehti; kaikkiaan tuli varmaan n. tuhat otosta. Kolmisen tuntia siinä meni peuhatessa.

Lopuksi ajeltiin vielä Prisman Pressoon kahville ja hetkeksi juttelemaan. Ja kas: Matkan varrelle sattui mukavasti Lemmikkikeskus alennusmyynteineen! Sieltä tarttui mukaan koirille monta mukavaa lelua ja namia.

Kiitos Hansulle ja kaikille - oli mukava päivä! Ja illalla sitten koirat olivat lopultakin oikeasti väsyneitä.