Maanantaina oli mahtava helle, onneksi pieni tuulenvire vilvoitteli mukavasti. Vapaapäivä alkoi rennolla metsälenkillä ja jatkui Unelman hieronnalla. Marika havaitsi vasemmalla puolella pitkässä selkälihaksessa jännittyneen kipukohdan, ja saikin sen mukavasti pehmenemään. Unski nautti täysin siemauksin ja olisi mieluusti vastalahjaksi nuollut Marikan päästä varpaisiin.

Iltapäivällä sain vihdoin inspiraation koota teltan, jonka ostin jo aikoja sitten, mutta en vain ole saanut paketista purettua. Teltta ja ilmapatja ovat hankintoja oikeastaan ihan vain aussieleiriä varten, mutta saattaapa niille löytyä muutakin käyttöä. Teltan kokoaminen onnistui meikäläiseltäkin poropeukalolta ihan kätevästi, ja teltta on sikahieno! Hassuttelimme siellä Unskin ja Pamin kanssa - hyvin viihtyivät tytötkin siellä. Pitäisi varmaan vielä hankkia sellainen maahan ruuvattava koukku, johon saa kytkettyä koirat. Pamihan ei nimittäin varmaan teltassa pysy ainakaan yksinään.

Illansuussa Hanna, Kimmo, Atte, Jatsi ja Hippa kävivät nappaamassa Unskin, Pamin ja minut kyytiin ja ajelimme Rääkkylän puolelle Tuunaisten kesäparatiisiin tervehtimään pikku Romeota. Poika oli kasvanut ja ilahtui kovasti sukulaisten näkemisestä. Jälleennäkemisen riemu oli kaikinpuolinen ja koirat riekkasivat sydämensä kyllyydestä.

Kaikki Hannan ottamat kuvat löytyvät täältä.