Oli Pampulan vuoro päästä kaupungille mun kanssa kahdestaan. Keskustan kaupoissa pyörittyäni vierailimme Tintin Lemmikissä. Pami kuljeskeli ympäriinsä ja seurusteli Ferran kanssa. Tintti syötti Pamille herkkuja kun minä katselin uutuuksia. Mukaan lähti ruokasäkki mummeleille ja Viialle uusi peti; vanha kun on jo puoliksi syöty ja auttamattomasti pieneksi jäänyt. Matkaevääksi autoon Pami sai valita itse jotakin, ja päätyi lopulta naudan kurkkutorveen.

Vielä muutamassa kaupassa käytyäni menimme Pamin kanssa Liperin torille tottistelemaan. Tavoitteeni oli treenata kaukokäskyjä, mutta alkulämmittelyssä havaitsin, että istuminen onkin hukassa - taas kerran! Päättämätön Siispä harjoittelimme istumista eri paikoissa: seuraamisen yhteydessä, luoksetulon yhteydessä, minusta kaukana, lähelläni mutta ei sivulla jne. Kun istuminen jotenkin alkoi sujua, siirryimme kaukokäskyihin. Huoh! Ilmeisesti on ollut liian pitkä tauko treeneissä! No, eipä ole kokeitakaan näköpiirissä, oten ei hätää, mutta masentaahan se silti.

Kotona hauvaset saivat viettää iltaa isojen savustettujen luiden parissa. Ja seuraavan päivän... ja ilmeisesti vielä muutaman päivän, niinä aikoina kun ei parempaa tekemistä ole... Viiankin tuhoaminen on rajoittunut muutamaan kynään, kun tarjolla on parempia pureskeltavia. Hymy