Viikon ilouutinen: Taiga kävi ultrassa ja penneleiden odotetaan syntyvän heinäkuun puolivälissä Hymy Karvakamun kennelissä. Unskista tulee siis täti ja Pami saa serkkuja! Taiga myös luonnetestattiin Hauholla eilen, tulos Hyv. +103, laukausvarma.  Taigan ja Leevin tiedot.

Maanantaina meidän ryhmän normaaleissa hakutreeneissä tehtiin meille ihan uudessa paikassa sellainen lyhyt, melkein alokasluokan rata mäntykankaalle. Tarkoituksena edelleen vaan nostaa Pamin motivaatiota leikillä. Tällä kertaa päätin harjoitella kiintorullalla, mikä on tosi harvinaista. Toin Pamin lähelle keskilinjaa katsomaan, kun kaksi maalimiestä lähti wubbaa heilutellen etukulmiin. Annoin Pamin itse valita suunnan; se päätti lähteä ensin oikealle. Hyvä pisto, löytö ja ilmaisu. Satu palkkasi hienosti leikillä. Sitten lähetin Pamin vasemmalle, missä Sirkku makasi kuusen alla pikku rinteessä. Pami teki hyvän piston, mutta ei saanut hajua. Kehuin ja lähetin uudelleen hiukan eri paikasta, ja sieltä löytyi. Jälleen hyvä ilmaisu ja ihana leikki Sirkun kanssa.

Tällä välin Satu oli siirtynyt oikeaan takakulmaan ja tuuli tyyntynyt aivan kerrassaan. Taas tuli tyhjä pisto, mutta lähetin Pamin lennosta uudelleen ja hienosti meni. Viimeisenä oli vielä Sirkku siirtynyt oikeaan takakulmaan, ja hyvin meni sekin.Tuloksena siis 6 pistoa, joista kaksi hyvää tyhjää.

Minusta Pami palkkaantui nyt hyvin. Näyttää, että se alkaisi oppia systeemin. Tosin en ole aivan varma vielä, onko tämä palkkaus sen mielestä parempi kuin herkut. Hyvin se kyllä jaksaa työskennellä. Mutta katsellaan, ehkä hiljaa hyvä tulee.