Joka ilta on oltu jossain menossa. Tiistaina kaikki koirat olivat kesäteatterin harjoituksissa mukana. Siellähän ne asiantuntevina makoilivat keskeneräisessä katsomossa, kulkivat mukana evakkokulkueessa ja osallistuivat innokkaasti kahvitauolla pullansyöntiin.

Keskiviikkona olimme jälleen paimentamassa. Saavuimme paikalle juuri kun Sanni ja Lilli olivat tekemässä HRD I -rataa. Pahaksi onneksi lampaat karkasivat ihan viime tipassa, eikä tulosta tullut, mutta työskentely näytti kyllä hienolta. Sitten katselimme kun pikku Emma ja Sanni suorittivat ensimmäisen legin Junior Herding Dog -testistä. Myös Anne & Tala & Jato ja Mari & Jiro olivat saaneet ekan legin läpi! Hieno homma! Pojilla olikin kauniit , vilpoisat kesäturkit, Jirolla jopa irokeesi ja leijonanhäntä smiley.

Pääsimme Viian kanssa nyt  "oikeaan" aitaukseen kokeilemaan. Pikkuneiti oli taas innokkaalla mielellä, häntä pystyssä heiluen. Itse tietysti sekoilin käännöksissä sauvan kanssa ja turhaan hämmensin koiraa, mutta nämä virheet voi korjata vaikka kotona kuivaharjoittelulla. Kun joku lammas jäi käännöksissä jälkeen, neuvoimme Sinikan kanssa Viiaa hakemaan kaikki. Pari kertaa Viia mittailikin katseellaan myös perässä tulevaa Sinikkaa, että pitäisiköhän tuotakin vähän komentaa...

Sinikka sanoi, että Viian tyyni ulkomuoto on vain hämäystä. Se on varsin vahva koira, joka kyllä tarpeen tullen näyttää voimansa. Vilauksen pinnan alla tapahtuvasta kuohunnasta saamme nähdä aina silloin tällöin, kun neiti tekee pellehypyn kohti ämpyilevää pässiä.

Eilen oli taas mummujen hieronnan vuoro. Nyt Unskin kanssa pidetäänkin taukoa hieronnoista, kun on saatu mummu timmiin kesäkuntoon. Pamin kanssa jatketaan nautintahetkiä Helin luona säännöllisesti.