Kontiolahdella 28.-29.8.2010 / PoKS

Kuukausi sitten siirryttiin Pamin kans vepessä voittajaluokkaan, ja lauantaina käytiin sitten kokeilemassa kisaamista ylimmässä luokassa - joka totisesti on ihan eri luokkaa kuin alemmat :| . Eihän me montaa kertaa ehditty treenata, mutta kaikki harjoitukset menivät ihan hirmu hyvin, joten siitä päättelin, että ne ekat epäonnistumiset tulee sitten kisoissa. Ja niinhän ne tuli. Lauantaina meni kaksi liikettä nollille (toisen veneen nouto ja rannansuuntainen vienti) ja hukkuvankin Pami vei 26 m ohi maalilinjan :roll:. Meidän kisoissa on aina hyvät palkinnot, joten saatiin kuitenkin piippaava veturi runsaiden aplodien kera ( - ja Unski oli tietty ihan hulluna siihen palkintoon :satutuomas: ).

Sunnuntaina lähdettiin kokeilemaan uutta yritystä, ja nyt meni nollille vai rannansuuntainen vienti :murto: . Toisen veneen nouto meni 8 m maalilinjan ohi ja lisäksi annoin muutamia ylimääräisiä käskyjä, joten loppupisteitä jäi 68 eli kolmostulos! :D Huima parannus siis eilisestä. Tällä kertaa palkinnoksi saatiin piippaava kuminen formula-auto, mutta se piilotettiin toistaiseksi parempaan talteen, ettei mummu sekoa täysin. Veturissa riittää tekemistä pitkäksi aikaa.

Surakan Katja otti kuvia, tässä kuvasarja pitkän köyden viennistä.

Muita aussieloita ei kisoissa tällä kertaa nähty, eikä tätäkään kätevää amfibiomallia moni tuntematon aussieksi tunnistanut (kuivuu äkkiä eikä turkki ole tiellä metsässäkään):