Kävimme Pamin kanssa Romeon kotona kuulemassa lomaterveiset Egyptistä ja tietysti tervehtimässä pikku-ukkoa. Hoomeo kasvaa ihan silmissä; se on selvästi Pamia isompi ja pää alkaa muotoutua nyt, kun hampaat ovat vaihtuneet. Kyllä ne painivat ja juoksivat taas Pamin kanssa ihan sydämensä kyllyydestä. Ja lopulta maata retkottivat kahvipöydän alla.

Tuunaiset toivat kamalasti tuliaisia - ihan nolotti . Unski ja Pami saivat suloiset, vaaleanpunaiset pehmodelfiinit, mitä ne sitten kanniskelivatkin ja vaihtelivat koko illan kotona.

Tuunaisilta ajelin tokotreeneihin Linnunlahden kentälle. Muita ryhmäläisiämme ei näkynyt, joten treenasimme Pamin kanssa kahteen likkaan n. 40 min. pentukurssin ja näyttelykoulutuksen välissä. Pikkuisen oli tytteli ruosteessa, mutta seuraaminen on kyllä parantunut huomattavasti. Avo-luokan hypyssä on NIIIIIN vaikeaa istua esteen taakse! Sitä hinkattiin useampaan kertaan, mutta ei siitä vielä valmista tullut. Kaukokäskyt olivat myös hakusessa, mutta otin välillä pari noutoa rentoutukseksi, niin sen jälkeen kaukotkin menivät aika kivasti.

Yhtäkkiä paikalle putkahtivat Sirkku ja Susu iltalenkillään! Olipa mukava tavata ja jutella pitkästä aikaa!