Lenkin jälkeen hiukan tottisteltiin omalla pihamaalla.
Unski oli aivan liekeissä, mutta parempi kuin pitkään aikaan. Seuraamisen korjasi heti itse, kun kolme ensimmäistä askelta pyrki edistämään liikaa. Sitten otin kaukokäskyjä, mutta ne ei oikein nyt onnistuneet, hidasta oli molempiin suuntiin. Harjoiteltiin myös nopeita maahanmenoja liikkeestä; Unski menee nopeammin juoksusta kuin käynnistä. Luoksetulo meni nyt täysillä, liekö tennispallo auttanut asiaa. Ja lopuksi vielä eteenmeno ja pallopeliä. Jännä huomata, miten tuon kanssa pystyy korjaamaan ja muuttamaan joitakin asioita hyvin helpostikin, kuten esim. seuraamisen paikan tai luoksetulon vauhdin, mutta joitakin asioita ei sitten millään - tai jos pystyykin, niin se kuitenkin palaa entiseen malliin kisoissa.
Pami sai myös hieman seurata, ihan vaan muistin virkistykseksi. Liikkeestä maahanmeno oli aivan hakusessa, samoin seisomaan jääminen. Olipa käsky mikä hyvänsä, niin tämä istahti aina. Ei ole tauko ainakaan hyväksi ollut. Luoksetulo on nopea ja varma, kuten aina. Lopuksi harjoittelin lyhyellä matkalla maahanmenoa eteen-käskyn yhteydessä, ja Pampulahan alkoi ennakoida! Siispä päätettiin treenit pariin vauhdikkaaseen eteen lähettämiseen suoraan pallolle pitkästä matkasta.
Unnu oli tietysti onnesta litteänä kun sai tehdä mun kans kahdestaan ja toisen nökötti autossa kateellisina. Pikku seuraamispätkiä ja nopeita maahanmenoja vaan. Ja pallopeliä tietysti.