Kuvat: Katja Surakka

Oman seuran vepe-kisaviikonloppu jälleen. Lauantaina lähes kaikki meni nappiin Pamin kanssa, tuloksena 93 p ja sijoitus 3. 6 pistettä lähti ensimmäisessä liikkeessä maalitolppien ohituksesta ja 1 piste hukkuvan hinauksesta ohi tolpan (tai itse asiassa suoraan tolppaan). Sää oli loistava, kaunis, lämmin ja tyyni ja tuloksiakin tuli sen mukaan. 

 

Olin saanut kunnian toimia Apen apuohjaajana, ja Apehan otti täydet 100 p. SOVEsta. Ihailen suunnattomasti Eijan ja Apen suhdetta: reilu ohjaaja ja koira toimii. Ja ihailen myös Apea; tuollaisen vanhan ajan hyväpäisen ja luotettavan sakemannin minäkin voisin ottaa.

Eilen kisattiin Kontiolahdella jälleen: kolmostulos 73 p. :( Mutta sijoituttiin toisiksi ja saatiin taas hienot palkinnot! :lol:  Ape teki taas 100 p. ALOssa ja sijoittui myös luokassaan toiseksi.
Sattui sellainen juttu, mitä ei ennen ole sattunutkaan: Vienti (kuinka ollakaan) lähti hienosti, esineeksi osui arvonnassa poiju. Pami lähti tosi innoissaan ja reippaasti, ui määrätietoisesti kohti venettä, ja sitten: 3 metriä ennen venettä kääntyi yhtä määrätietoisesti ympäri ja toi poijun rantaan kaikista huudoista (=karjumisista) ja lisäkäskyistä huolimatta :shock: . Ei tullut kehuja, ei. Eikä palkkaa.

Mentiin kuivauksen jälkeen vähän lenkille, niin Pami teki aivan ripulikakat, siis ihan vesiplöröä. Koira, jonka vatsa on aina kunnossa. Silloin alkoi raksuttaa, että jospa sillä kouraisi vaikka suolenmutkasta juuri siellä uidessa, ja tuli kiire rantaan. Mistä näitä tietää. :roll:
Hetken päästä se ripuloi vielä uudestaan, mutta teki loput liikkeet hienosti (oman veneen hinaus vähän ohi tolpan). Illalla annoin tehobaktia, mutta vielä tänä aamunakaan ei ruoka oikein maistunut, mikä on todella ennen kuulumatonta. Seuraillaan tilannetta...

Aloitin Pamille heti myös antibioottikuurin lievään kolibakteeritulehdukseen.