Kauppareissulla  kävin Joensuussa Koivuniemen kentällä pikku tihkusateessa harjoittelemassa vähän tottista koirien kanssa.
Unskin kanssa seuraaminen oli erinomaista, ei edistänyt ja piti paikkansa. Jäävät liikkeet otin avoimen luokan mukaan, ne sujuivat nopeasti ja siististi. Luoksetuloa en ottanut maahanmenon yhteydessä, vaan erikseen istuvasta asennosta ja vielä nopeutta lisätäkseni heitin lelun taakseni kun Unski oli jo aika lähellä. Lelu saikin jäädä odottamaan eteenmenoa, kun välillä harjoiteltiin noutoa 2 kertaa. Ensimmäisellä kerralla jäi luovutus hieman liian kauas, toinen oli parempi. Lopuksi vielä eteen lähettäminen lelulle, ilman maahanmenoa. Palkkana riekkumista lelun kanssa ja  namurasia autolla.  Näin kun menisi kisoissakin! Unski korjaa niin ihanasti ja oma-aloitteisesti, kun jonkin liikkeen tekee toistamiseen.
Pamin kanssa jankattiin seuraamisen aloitusta monta kertaa, tyttö kun muuttuu välinpitämättömäksi parin askeleen jälkeen. Herättelin ja palkkasin ja tein nopeita käännöksiä - parani. Liikkeestä istuminen meni moitteettomasti. Maahanmenon ja seisomisen otin juoksusta - molemmat hyvin heti ensimmäisillä kerroilla! Luoksetuloa harjoittelin erikseen, se on onneksi nopea. Noutoa 2 kertaa, kun ensimmäisen luovutus jäi hiukan vinoon.  Ja lopuksi eteen lähettäminen lelulle ja palkkana leikkiä. Hauska pikku koira!