Edes lyhyt tilannetiedotus lienee paikallaan.

Olemme lähinnä kierrelleet metsissä sekä lähellä että kauempana. Pari viikkoa on hurahtanut laihdutuksen pikakuurin parissa, lähes neljä kiloa putosi kevyesti. Pitkät lenkit ovat olleet omiaan lisäämään ruokahalua, mutta tiukkoina olemme pysyneet!

Tänään tuli taas lunta, ja oli tosi ihanaa kuljeskella vaaroilla hauvojen kanssa valkeissa maisemissa. Eilen kävimme Kolilla Tiinan ja Matin kihlajaisjuhlissa. Unski, Pami ja varsinkin Viia leikkivät Kuuran ja Armi-pennun kanssa. Pihasta, Kolin rinteiltä,  avautui mahtava maisema yli Pielisen ja takana humisivat Kolin ikihongat. Kelpaa siellä koiralasten telmiä!

Hurjan hienot Patchcoat-seinäkalenterit tulivat, ja suurin osa niistä on jo toimitettu edelleen. kannessa komeilee Pampula, ja sisäsivuilla Viiru, Aksel, Paco, Nuppu, Muksu, Susu, Mina, Toma, Tessu, Jatsi, Hali, Uula ja Lina. Kiitokset kaikille kuvia lähettäneille!

Myös fantsun upeat Patchcoat-treeniliivit tulivat, ja lähtevät huomenna edelleen postiin. HelsiTarin V-malli on erinomainen ja brodeeraustyö upeasti tehty!Toivottavasti vermeet ovat kaikille sopivat!