Voi ihmehistä: meidän Pampula sisaruksineen täytti jo 6 vuotta! Aika rientää. Eihän siitä ole kaua, kun ne piipersivät tuolla tuvan nurkassa Unelman hellässä hoivassa.

Juhlimme synttäreitä hakumetsässä, missä Pami tarjosi hakukavereille koirankeksejä. Ihmisille ne eivät kumma kyllä maistuneet.

Helle oli suorastaan tukahduttava ja tuuli puuttui lähes kokonaan. Laitettiin Pamille 2 maalimiestä valmiiksi: toinen oikeaan etukulmaan rinteen päälle maakuoppaan pressun alle ja toinen oikeaan takakulmaan (100 m) harjanteen taakse maastokankaaseen kääriytyneenä. Väliin jäi siis tyhjä pisto vasemmalle. Ilmaisu irtorullilla ja molemmat maalimiehet saivat palkata luvan saatuaan - yllätys: lihapullilla! Viimeiseltä löytyi lisäksi wubba.

Vauhtia oli ja Pami lähti kuin ritsasta. Edellisestä kerrasta olikin jo aikaa. Harjoitus meni kaiken kaikkiaan loistavasti, ei huomauttamista. Tyhjä pisto oli varsin laaja; Pami kävi jopa tarkastamassa vasemman etukulmankin. Hyvin on opetus mennyt perille! Ja taukokin on varmasti ollut vain eduksi.