Tänään koitti se siunattu päivä, kun päästiin taas hakumetsään. Oli oikein kivaa, sujui mukavasti pienellä porukalla, ja koirillakin tuntui olevan homma muistissa.

Maasto: "aaltoilevaa" mäntykangasta. Vasemmassa etukulmassa hiekkatörmä. Lunta paikoitellen jopa kolmisenkymmentä senttiä, mutta kantoi aika hyvin. Isoja pälviä kuitenkin. Tallattiin pituutta satakunta metriä ja molemmille puolille vähän yli 50 m.

Keli: Aurinkoinen, nollassa, ajoittain kevyttä tuulta takavasemmalta.

Maalimiehet: Molemmille samalla tavalla:

1.Vasen etukulma pressuun kääriytyneenä hiekkatörmän alla. Koira tulee kiintorulla kaulassa. Jos maalimies havaitsee, että koiralla on rulla suussa jo tullessa, sanoo "irti" ja antaa irtorullan. Palkka (lihapullia) heti näytölle saavuttaessa. 

2. Oikea etukulma kuusen ja maastoverkon alla,  Irtorulla. Palkka heti näytölle saavuttaessa, siis lihapullia.

3. Vasemmalla n. 40 metrissä ja keskilinjalta n. 25 m. myös kääriytyneenä pressuun. Kiintorullalla, smat ohjeet kuin ykkösukolle. Palkka heti näytölle tullessa: lihapullia ja lopuksi pallon heittoa.

Pami oli ihan into piukassa. Onnistuin itse olemaan hurjan rauhallinen. Ekalle ukolle Pami oli tullut rulla suussa - tyypillistä, kun on intoa niin paljon. Maalimies vaihtoi irtorullaan, ja loppu meni hyvin. Viimeisen ukon näytti kiintorullalla esimerkillisesti. Kova vauhti sekä etsintän että näytöille, suorat pistot, nenä hyvin auki.

Unski kultaseni oli myös hurjan innoissaan. Ensimmäinen ukko nousi esimerkillisesti - toi jopa kiintorullan minulle käteen saakka. Toiselle ukolle lähetin väärästä paikasta, eli etenin itse liikaa keskilinjalla, ja Ulpu ei lähtenyt taaksepäin kulmaa tarkistamaan. Muutaman harhajuoksun jälkeen palasin keskilinjan alkuun ja lähetin siitä suoraan kulmaan. Sen jälkeen kaikki sujuikin mallikkaasti.

Kaiken kaikkiaan hirmu hyvin onnistunut treeni - myös muille ryhmäläisillemme. Kivasti lähti treenikausi alkuun! Seuraavat treenit sovittiin 2.5.