... on tehty, enimmäkseen on ollut kiireistä sekä töissä että kotona. Unnu meni ainakin toistaiseksi kotiinsa ja remontti jatkuu.

Hakua on harjoiteltu molempien kanssa. Pamille tein viimeksi risteilyharjoituksen kiintorullalla ja se meni innokkaasti ja hyvin. Sitten vasta tajusin, että en ehkä ehdi enää tehdä sille motivaatiotreeniä ennen kisoja, saas nähdä miten käy. Unskille tehtiin viimeksi motskari hyvällä menestyksellä. Susu on edistynyt haussa hyvin, en haluaisi kiirehtiä sen kanssa, vaan rakentaa vain motivaatiopohjaa tänä vuonna. Tällä hetkellä ainakin sitä todella löytyy ja tytteli irtoaa erinomaisesti!

Tottista on myös harjoiteltu. Tosin aivan liian vähän. Pamilla jäävät liikkeet ovat toisinaan aivan hakusessa ja maahanmeno eteen lähettämisen yhteydessä on suorastaan painajaisten aihe. Tänään taas treeniä lisää... Unski toimii paremmin kuin koskaan. Saas nähdä kisatilanteessa.

Esineruutua käytiin kerran harjoittelemassa Jatsin ja Hannan kanssa, kun piti saada motskua Jatsille. Meillä homma sujuu nyt hyvin, Luojan kiitos.