Ehdin olla kotona noin puolitoista vuorokautta, kun taas lähdettiin reissuun; tällä kertaa otin Unelmankin mukaan. Ajoimme ensin yöksi Jyväskylään, mistä seuraavana päivänä jatkoimme Valkeakosken Metsäkansaan Aaltosille. Matkalla kävin taivastelemassa Lempäälän Ideaparkkia. Ajattelin kävellä sen pikaisesti läp, mutta HUH kauhistus, miten valtava laitos se onkaan! Jaksoin katsella liikkeet pintapuolisesti lähes puoleenväliin saakka! Intoa hillitsi vielä onneton rahatilanne.

Ninan kanssa vaihdoimme kuulumiset lounaalla ja jatkoimme kahvittelua Artonkin saapuessa töistä etuajassa. Pikku Nooaa en surukseni ehtinyt tavata, kun hän oli päiväkerhon kanssa retkellä kotieläimiin tutustumassa. Putte oli kyllä innoissaan naisvieraista.

Aaltosilta hurruuttelimme pikkuhiljaa kohti Maskua, jonne olin hulluuksissani ilmoittanut Pamin vepe-kokeeseen.

Liperistä katsottuna Masku ei todellakaan ole ihan naapurissa :mrgreen: , mutta mitäpä muuta sitä ihminen lomalla tekisi kuin ajelisi ympäri kaunista Suomea koirat takakontissa.
Pamille kolmostulos 67 p. AVO-luokassa. Ranta oli meille sikavaikea, tosin olisi ollut helppo opettaa maalin paikka koiralle, jos olisi etukäteen osannut edes aavistaa, millainen paikka on kyseessä. Nyt ymmärrän, mitä "Maskun valioilla" tarkoitetaan.

Eka liikkeen jouduin keskeyttämään, koska Pami ei hahmottanut, missä se "ranta" oli, vaan alkoi viedä venettä väärään suuntaan ja hätääntyi sitten aivan täysin, kiersi muutaman kerran narun itsensä, veneen ja poijun ympäri. Viennissä jouduin lähettämään Pamin uudestaan, koska ensimmäisellä lähetyksellä Pami alkoi raahata poijua suoraan yleisön sekaan, koska oletti, että maaginen käsikranaatti on siellä jossain piilossa. Muut liikkeet menivätkin ihan hyvin, hukkuva tosin joutui pari metriä maalista sivuun.

Kokemuksena kuitenkin varsin opettavainen reissu, ja vepessä on se hyvä, että pääsee yleensä edes hiukan korjaamaan pieleen mennyttä suoritusta jälkeen päin ja saa koiran palkattua.

Kisan toinen aussiekko Jaana ja Doomi saivat hienosti kisavoiton muistaakseni 98 pisteellä! Onnea - hienon näköistä menoa! :D

Ojasen Anne ystävällisesti majoitti meidät kotiinsa yöksi. Annelle + perheelle kiitokset vieraanvaraisuudesta ja terkkuja vahtiveikoille ja ihanalle Midi-vaarille!Pusu