Hanna toi Jatsin meille toissailtana, kun oli lähdössä opintomatkalle Helsinkiin. Tehtiin yhdessä kunnon lenkki, ja lähdettiin sitten Hannan kanssa käymään Josepan maastoinfossa. Pääsin kivan tuntuiseen hakuryhmään! Nyt vaan odotellaan treenien alkua.

Ekana iltana Jatsi kävi silloin tällöin pihalla tarkistamassa, joko näkyy tuttu passat, mutta ei... Vielä yhdentoista akaan illalla tuo pikku muru istui portilla pimeässä ja katseli tielle päin... No, syötiin Hannan tuomia namukeksejä porukalla ja sitten Jatsi tälläytyi meidän väliin ja nukkui sinä koko yön. Ihan kuin Patu ja Ruu.

Eilen se oli jo ihan kotiutunut. Tehtiin pitkä lenkki kun tulin töistä. Käytiin katsomassa paljonko lunta on vielä Kettuvaaran poluilla, ja olihan sitä niin paljon, ettei jaksettu rämpiä polkua kuin vähän matkaa, ja käännyttiin takaisin. Polulla oli aivan tuore hirven jätös, ja mietin, ehtikö joku pyöriä siinä, mutta en havainnut koirissa mitään kokkareita. Kotona sitten huomasin, että Jatsihan oli tietysti käyttänyt tilaisuuden hyväkseen. Jatsi ei muutenkaan tykkää suihkusta, mutta kun kastelin sen kokonaan ja levitin shampoota, niin se lauloi hyvin surullisen (mutta kauniin) laulun! Sitten syötiin herkkuruokaa ja kaikki oli taas hyvin.

Tänään lähdetään mummolaan Jyväskylään. Menomatkalla vien Jatsin kotiin. Se on kyllä niin hauska pikku koira. Ja tykkää Hansusta aivan kamalasti.