Käytiin Pamin kanssa treenaamassa kahdestaan hakua ja jätettiin nuo red merlet kotiin juttelemaan vauva-asioista.
Vähän lunta, pakkasta -1, pientä tuulenpyörrettä ja hyvä porukka. Tallattiin n. 120 m pitkä alue, aluksi epätasaista mäntymetsää, sitten rinne alaspäin ja jatko sekametsää. Paljon hyviä kuoppia ja töyssyjä.
Laitettiin Pamille 3 maalimiestä ja yksi tyhjä, maalimies kävi kävelemässä siellä.
1. Vasen etukulma, kuusen alla. 2. Oikealla n. 20 m, ei ihan sivurajalla maakuopassa pressun alla. 3. tyhjä vasemmalla n. 50 m 4. Oikeassa takakulmassa töyssyn takana maakuopassa.
Virtaa oli taas kuin Vattenfallissa. Ensimmäiselle pistolle Pami lähti kaartaen voimakaasti oikealle eli tuulen alle. Juoksi täysillä nenä korkealla ja sai hyvin hajun melko kaukaa. Toinen ukko löytyi suoran piston päästä, haju näytti nousevan vasta ihan läheltä. Tyhjä meni hienosti, annoin Pamin työskennellä kaikessa rauhassa, en kutsunut pois, mutta kehuin kovasti kun se oli tulossa takaisin ja heitin yli keskilinjan suoraan viimeiselle pistolle. Alueemme päättyi tiehen, ja Pami lähti sinne jäljestämään, mutta ukko löytyi vaivatta. Rullan tuonnit ja näytöt olivat kaikki erinomaiset. Broileripullat maistuivat joka ukolla ja kas- kuinka imeessä Aulilla olikin Pamin wubba taskussa! Sitä sitten lennätettiin ja Pami innostui kovasti leikkimään Aulin kanssa. Hauskat treenit.