Vielä on melko viileää, mutta lumet lähtevät vauhdilla. Unelman ja Pamin kanssa on tehty miellyttäviä, rauhallisia lenkkejä. Paljon löytyy kaikenaista tutkittavaa, mikä lumen alta paljastuu. Unskin pöhkälekin syö satunnaisesti kaikenlaista moskaa tienposkesta, ja sitten on vatsa sekaisin. Nyt se on taas kunnossa, mutta lauantaina oli ihan kuralla. Enimmäkseen se taitaa löytää pupun kakkaa. 

Viian kanssa ollaan käyty taas sivistymässä kirkonkylällä. Kävelimme katua edestakaisin ja Viia tutustui mm. polkypyörään ja muutamiin mukaviin ihmisiin. Hihnassa kävely on varsinaista sinkoilua sinne tänne, varsinkin kun tuuli lennättää kuivia lehtiä, joiden perässä on itietysti kirmailtava. Nyt tytteli alkaa kiinnostua vähän liikaa ohi hurahtavista autoista, joten kutsuja vahvistetaan namuilla entistä enemmän. Eihän se kovin pitkiä lenkkejä jaksa. Unskin ja Pamin kanssa lenkkeillessämme Viia juoksee koko ajan kilpaa isojen kanssa ja yrittää roikkua varsinkin Unelman kauluksessa. Väsyttävää liikuntaa! Mutasen lenkki on pisin matka, mikä ollaan porukalla käyty.

Sunnuntaina olivat taas siskot Valo ja Viiru leikkimässä meillä. Ensin telmittiin pihalla ja siirryttiin sitten sisälle. Viia piti käyttää suihkun kautta, kun Viiru kurmootti sitä ihan kunnolla. Aika tulisia tyttöjä tuntuvat kaikki olevan.

Viia ei tykkää suihkusta. Tänään suihkuteltiin kuorepurkin kanssa, ja johan alkoi sujua. Tosin tytteli pysyy paikoillaan vain sen hetken, kun natustelee kuoretta suussaan. Ahne se ainakin on.