Kiirettä pittää. Oma aikani on kulunut valitettavan paljon vapaaehtoishommissa eri yhdistysten hyväksi: JoVe:n BH-kurssilla, JoVe:n pentukurssilla, JoVe:n luonnetestiluennolla, JoSePa:n luonnetestissäkin vierähti viikonloppu... Paljoa en ole omien koirieni kanssa ehtinyt touhuta, mutta jotain kuitenkin.

Hakua käytiin treenaamaassa Viian kanssa. Tämän kesän tavoitteena on ollut vain tehdä hommasta kivaa ja varmuutta suoriin piiloihin. Penneli alkaa kyllästyä näkölähtöihin, puolipakoihin ja haamuihin, joten lienee aika siirtyä eteenpäin. Vähän uutta saatiin kuitenkin aikaan uusilla maalimiehillä ja pressuilla, jotka siis toimivat piiloina.

Viipelin kanssa olemme myös pitäneet leikkikoulua ja siinä sivussa hieman harjoitelleet istumista, maahanmenoa ja perusasentoa. Lapsonen leikkii hurjana vauvawubbansa kanssa. Nyt alan nostattaa sitä myös muilla leluilla. Paimennukset ovat peruuntuneet syyssateiden takia, mutta toivottavasti vielä lauantaina päästään kerran, että jäisi mukavat muistot talveksi muhimaan.

Viialla alkoikin ensimmäinen juoksu lauantaina, joten muut porukkatreenit saavatkin nyt olla tauolla vähän aikaa.

Pamin kanssa olemme ahkeroineet tokoa. Nyt pitäisi vain päästä eri treenipaikoille ja ryhmiin. Ensi viikolla alkavat omat kiireet hellittää, niin jospa sitten.  Pami on voinut taas paremmin. Fyssarilla käydään ja hoidetaan maltillisella liikunnalla. Eilen kyllä taas jänis sai kyytiä, mutta eipä tuo jahti näyttänyt paljoa Pamin kuntoon vaikuttavan.

Unelman turkki kasvaa. Se on nyt hassun, söpön ja pörröisen näköinen. Harmi kun ei saa kuvia, kun tuo lapsi söi kameran. Mutta Hannan arkistosta löytyi yksi viime viikolta:

1318233755_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Unskin kanssa tehdään tottistemppuja ja etsintätehtäviä aina kun joudetaan. Uumi on aina yhtä liekeissä ja täysillä mukana.

Tässä vielä yksi Hannan otoksista, kaksi kauheaa kitaotusta, Viia ja Hippa-täti.

1318233930_img-d41d8cd98f00b204e9800998e