Raahattiin illalla metsään vanerinen hakupiilo ja lisäksi suuri pahvilaatikko.
Keli: +13, puolipilvistä, aluksi vienoa tuulta klo 13 suunnasta. Miljoonittain hyttysiä.
Maasto: pääosin mäntykangasta, paljon riukasoja, oikealle loivasti nouseva, vasemmalle jyrkemmin laskeva, alueen takaosassa vasemmalla kuusikkoa ja katajapensaita. Keskilinja merkittiin umpimetsään. Pituutta 200 m, syvyyttä n. 70 molemmille puolille.

Unski: Tavoitteena hieman kestävyyttä vaativa, mutta silti motivoiva treeni.
Maalimiehet: 1. Vasemmassa etukulmassa umpinaisessa vanerilaatikossa kuusten siimeksessä. Palkkaa makkaralla kun ohjaaja avaa piilon ja antaa luvan. 2. Oikeassa etukulmassa suuressa pahvilaatikossa, peitetty maastoverkolla. Ei palkkaa. 3. Vasemmalla n. 100 metrissä kuusikossa kuusen alla. Ei palkkaa. 4. Oikeassa takakulmassa pressun alla. Palkkaa makkaralla heti näytöltä. Ilmaisu kiintorullalla.
Harjoitus onnistui loistavasti. Unski teki suorat, hyvät pistot etukulmiin. Toista maalimiestä se vähän kaiveli, kun ei palkkaa alkanut kuuluakaan. Kolmannelle maalimiehelle lähetin tahallani liian kaukaa, koska halusin nähdä miten se toimii. Unski teki ensin piston suoraan sivurajalle, palasi takaisin n. puoleen väliin ja eteni aluetta keskilinjan suuntaisesti, sai sitten hajun ja meni ukolle. Annoin työskennellä.
Viimeinen ukko löytyi hyvän tuulen ansiosta helposti, Unski sai hajun jo keskilinjalta. Ja sitten pistettiin juhlat pystyyn ja wubba lensi.

Pami: Tavoitteena vahvistaa piilojen ilmaisua. Pelkät etukulmat. Ensimmäinen maalimies oikealla laatikossa ja verkon alla siten, että pää näkyy osittain. Toinen vanerilaatikossa, laatikon etusivu kunnolla raolleen siten, että koira näkee sisään. Ilmaisu irtorullalla. Palkkana makkaraa heti näytölle saavuttua. Hyvin meni, suorat pistot, hyvät rullan otot ja tuonnit, vauhdikkaat näytöt. Pami on kehittänyt omintakeisien asennon  näytöllä: se odottaa palkkaa maalimieheltä etupää maassa mutta takapuoli pystyssä.
Tästä se lähtee, vahvistetaan vaan umpipiiloja pikkuhiljaa.