Treenirintamalla edelleen hiljaista. Sen verran on pakkasta (-10 tai kylmempää) koko ajan, ettei huvita oleskella ulkosalla muutoin kuin täydessä vauhdissa. Sen sijaan mukavia lenkkejä on tehty vaihtelevissa porukoissa. Eilen käytiin Ystävänpäivän ja laskiaisen kunniaksi aussielenkillä Jamiksella, mukana Susu, Kiri, Jatsi, Pami ja Unski, sekä Susun "velipojat" Topi ja Mörkö. Lenkki ei ollut pitkä, mutta hieman vaivalloinen vähän upottavan polun takia. Koirat tietysti juoksentelivat edestakaisin tuplamatkan. Susulla alkoi olla parhaat päivät, ja sekös herätti Pamissa kummastusta! Hilkka tarjosi vielä ystävänpäivän kunniaksi kaakaot ja munkit Pressossa - suurkiitokset!

Tänään tehtiin oikein pitkä lenkki omalla porukalla vapaapäivän kunniaksi. Meillä päin on tosi paljon jäniksiä, ja siis papanoita tienvieret pullollaan. Unski ja Pami imuroivat tehokkaasti papanoita napaansa; onneksi niitä ei sentään ollut kuin alku- ja loppumatkasta, muuten olisi 8 km:n lenkki kestänyt koko päivän.

Pamille tuli kiire saattaa itsensä myös lisääntymiskuntoon, ja se aloittikin juoksun tänään. Nyt vain kypsytellään ja ensi maanantaina käydään mittauttamassa progesteroniarvot ensimmäisen kerran.