Hillittömän hieno sää lauantaina, helle ja tyyntä. Pamin kans luottavaisin mielin avoimessa luokassa. Saatiin kilpailunumero 5, eli ensimmäisinä avoimessa luokassa. 1. Uinti ja veneen nouto mei hienosti ja nopesti, täydet pisteet.

2.Esineen vientiä jännitin aivan suunnattomasti, vientiesineeksi arvottiin poiju. Hermostuksissani sössin lähettämisen ja Pami rynnisti veteen ilman esinettä. Siinä vaiheessa käskyjä tuli huudeltua aika paljon. Uusi lähetys ja Pami lähti hienosti vauhdilla. Luovutettuaan esineen veneeseen se jäi pyörimään sinne ja odottelemaan palkkiota, joten jouduin kutsumaan sitä muutaman kerran takaisin rantaan. Kaikkiaan lisäkäskyistä tuli 6 virhepistettä.

3. Hyppy ja veneen hinaus, täydellinen suoritus.

4. Hukkuvan pelastaminen, muuten hyvä, mutta Pami veti jostain syystä (kuten lähes kaikki koirat) ohi oikeanpuoleisen maalitolpan, peräti 5 metriä, siis 5 virhepistettä.

Saldona siis harmittavat 89 pistettä eli kakkostulos (ykköstulos olisi siis tullut 90 pisteellä!). Olin kuitenkin tyytyväinen koiran intoon ja toimintaa. Saatiin kuitenkin pakinnoksi hieno kassi ja herkkuja.

Katjan ottamia kuvia meistä täällä.

 

Sunnuntain sää oli ehkä vieläkin parempi, ei aivan niin kuuma.

1. Uinti ja veneen nouto, täydellistä. Annoin vain yhden käskyn lähetyksessä.

2. Esineen vienti (pelastusliivit): Pami otti liivit ja meni rantaveteen, pysähtyi seisomaan liivit suussa, annoin uuden käskyn ja sinne meni! IHANAA! Tällä kertaa Pami ei jäänyt pyörimään veneelle, vilkaisi vaan Maria pettyneenä kun ei palkkaa tullutkaan. Kutsuin kerran, ja silloin olikin käytetty sallitut 3 käskyä. Täydet pinnat!

3. Hyppy ja veneen hinaus, upeasti meni.

4. Hukkuvan pelastus, en antanut yhtä ainutta käskyä, kun Pami kerta tiesi mitä oli tekemässä, ja veti vielä aivan keskelle maalia tolppien väliin!

Ainoana koko kokeessa saatiin täydet 100 pistettä ja hieno pokaali, ruokasäkki ja namuja! Oli Unskillekin tuliaisia. Kyllä on hyvä mieli! Cool

1246362704_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(Kuva otettu treeneistä juhannuksen tienoilla).