Loistava keli, kaikki onnistui ja saatiin mansikkakakkua ja kahvia rannalla, kun juhlistettiin lauluin ja halauksin Helin ja Chrisun vepevalioitumista. Ainoa miinus oli liian pitkäksi venynyt ilta - kotiin lähdettiin vähän ennen kymmentä ja nukkumaan pääsin yhdentoista jälkeen.

Kävin ensin uittamassa koirat - tai siis Unskihan ei uinut, koska vesi on kylmää ja Pami roiskuttaa Huuto. Leikittiin vähän aikaa rannassa, ja sitten Ulpukka-rukka saikin istua aika pitkään autossa, mutta onneksi oli jo tehty kunnollinen lenkki Kirsin ja dobbereiden kanssa.

Pamin kanssa aloitettiin tuttuun tapaan viennillä. Nyt palasin vanhaan konstiin: otin Pamin sivulle, heitin vesilelun veneeseen Pamin nähden ja Mari vielä vilautti sitä Pamille kun lähtivät soutamaan poispäin. Vene vietiin täyden matkan päähän ensimmäiselle poijulle (30 m). Kun Heli antoi merkin, ojensin Pamille pikkupoijun köyden suuhun ja annoin käskyn "vie". Lähti kuin tykin suusta, vei käteen saakka ja sai palkaksi lelun. Kylläpä me sitten riehuttiin! Toisto tehtiin samalla tavalla, vientisesineenä tällä kertaa pelastusliivit. Täydellinen suoritus, hyvä palkkaus lelulla rannassa ja onnellinen koira pyyhekuivaukseen ja autoon!

Toisella kierroksella harjoiteltiin ns. "saman veneen tuontia", eli olen koiran kanssa veneessä 50 metrin merkillä, luvan saatuani heitän veneen vetoköyden veteen ja annan koiralle käskyn, koira hyppää veteen, nappaa köydestä kiinni ja hinaa meidät rantaan. Kunhan itse olin ensin korjannut omat mokani, Pami teki täydellisen suorituksen. Rannassa Reija antoi sille kissanruokaa sitten vielä leikittiin. Ihanaa! Nyt vain toivotaan, että viikonloppuna olisi yhtä ihana ilma, hyvä fiilis ja kaikki onnistuisi!