Patchcoat-päivät 2011 pidettiin 13.-15.5. Laukaassa tokon ja agilityn merkeissä. Tokoa kouluttamassa oli Hanna Helminen ja agilitya Aki Korhonen. Lisäksi viisi koiraamme + Unelman Simmi-sisko, joka tietysti lasketaan mukaan laumaan, osallistuivat Äänekosken ryhmänäyttelyyn. Tuomarina Gunnel Holm.

Suurenmoiset kiitokset kouluttajille, Annelle järjestelyistä ja jokaiselle mukana olleelle! Jokaisesta pentueestani oli mukana vähintään puolet, paitsi S-pentueesta, mikä sekin oli oikein hyvin edustettuna. Ja lisäksi saimme nauttia muutaman ystävän ja sukulaisen seurasta. Mukana oli 35 koiraa ja 26 ihmistä:

Jatsi, Hippa ja Hanna, Peppi ja Auli, Elsa, Manta (Popotin Biest) ja Pirjo, Kiri, Valo ja Hilkka, Vaapu ja Eija-Riitta, Tala, Jato (Bywater Gerwald) ja Anne, Mai, Hali, Pinja (x-rotuinen) ja Hanna, Roosa, Pepsi (Forest Star's Poptune Prince) ja Marida, Nuppu ja Minna, Lilli, Emma ja Sanni, Susu ja Sirkku, Tessu ja Mirka, Toma ja Jenna, Jussa ja Elina, Chila ja Tuuli, Lina ja Kai, Viiru, Topi (tolleri Renard Rusé Huguenot Hagard) ja Satu, Jiro (Bywater Ozone) ja Mari, Nella (ConnaClan Dianella) ja Kirill & Kaisa, Duke (Attic Angel's Capoeira Warrior) ja Jenni, Jesse (Shepmate's Super Charge) ja Johanna, Sissi (Dancing Skies Morning Star) ja Anneli & Heidi,  Nokso (Bywater Corydon) ja Hanne, sekä Unelma, Pami, Viia ja minä.

^ Mummelit kehässä: Unski VET ERI1 SA ROP-VET PN4, Simmi VET ERI2. Taustalla hymyilevä Pami VAL ERI1 PN2 ja T-pennut Hippa, Tessu ja Toma saivat kaikki EH:n. Loistavaa! Tajusin vasta seuraavana päivänä, että sieltä olis saanut jonkun pokaalinkin taas kierrätettäväksi, ja maanantai-iltana tuli mieleen, että veteraanien ryhmäkehäänkin olis voinut osallistua...

^Pommi-Pamelan kanssa harjoittelimme mm. seuraamista (kuvassa perusasento liian edessä), hyppyä, kaukokäskyjä, ruutua ja noutoa Hannan ohjauksessa. Saimme erittäin hyviä vinkkejä!

^Viia vallaton keskittyi vain pitämään hauskaa ja hengailemaan sekä näyttelyalueella että sukulaisten kanssa. Oli melko mahtavaa laskea parikymmentä aussieta juoksemaan vapaina metsään ja pelloille. Yhtään tappelua ei tullut, vaikka useampia uroksiakin oli mukana. Mummo osti Viialle pienen wuban, jonka kanssa harjoittelimme hieman noudon alkeita leikin varjolla.

Tässä Akin laatimat agilityradat jakoon ja jokaisen pähkäiltäväksi:

Kuvakokoelmia:

Marja-Leena Taivassalon kuvat Äänekosken näyttelystä

Virpi Niemisen kuvat Äänekosken näyttelystä

Virpi Niemisen kuvat päiviltä

Sirkku Koukin kuvat

Hanna Turusen kuvat

Miimin kuvat

Kiitos kaikille kuvaajille!